"In Shape"
info@inshape4ever.nl

  

 

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om weer consulten te volgen in mijn praktijk. Uiteraard met mondkapje en volgens de RIVM coronamaatregelen. Vooraf wordt er een corona gezondheidscheck gedaan, middels een verklaring die u hier kunt ondertekenen.

Uiteraard kan dit programma ook online of met wandelconsulten.

PUURGEZOND 7 INZICHTEN - voor een blijvend goed gewicht - programma

Waarom PuurGezond ?

Met PuurGezond eet je zonder pakjes en zakjes en zonder light producten, maar met lekker, puur en écht eten. Duurzaamheid en de seizoenen verliezen we daarbij niet uit het oog.

PuurGezond 7 inzichten - voor een blijvend goed gewicht is er voor iedereen die afgevallen is en het gewicht wil vasthouden en voor iedereen die inspiratie nodig heeft om nog een klein stapje verder te gaan en zo het streefgewicht te behalen. PuurGezond heeft de afgelopen jaren zijn effect al bewezen. Het helpt je soepel om te schakelen naar een gezond eetpatroon waarbij je geen honger hebt en je energiek voelt. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je krijgt opdrachten voor thuis waardoor je je eetpatroon langzaam verandert en je krijgt tips die je helpen de veranderingen om te zetten naar een gewoonte. Het bijbehorende boek bevat 3 weekmenu’s en 100 recepten.

Het PuurGezond 7 inzichten - voor een blijvend goed gewicht -  programma

·         Dit programma geeft je 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht

·        Dit programma kan een vervolg zijn op het PuurGezond 8 Stappen Programma, maar kan ook zijn om op gewicht te blijven of nog net even dat laatste stukje naar je streefgewicht.

·         Het programma bestaat uit: intakegesprek (1 uur) ,7 consulten (á 30 min.)

·         Je ontvangt het PuurGezond boek 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht.

·         Elk consult wordt je gewogen en wanneer wenselijk gemeten, ontvang je een                  stappenkaart, krijg je tips, advies en is er tijd voor vragen.

·         Tussen de consulten door is er mogelijkheid tot WhatsApp en mail contact voor extra motivatie.

·         In overleg bepalen we de duur van het programma. 7 stappen kan in 7 weken,  maar kan ook over een wat langere periode.

·         De kosten van het programma zijn € 289,- (dit is incl. het boek en de 7                          inzichtenkaarten). Kiest u voor het PuurGezond 7 inzichten wandelconsult programma( intake gesprek 1 uur en 7 wandelconsulten a 1uur) dan zijn de kosten van dit programma  €399,-

  • Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten vanuit het aanvullende pakket.

 

 Door veel zorgverzekeraars wordt een gedeelte van de consulten vergoed. Kijk in uw   polis wat uw vergoeding is. Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die vergoeden   zie gewichtsconsulenten.nl onder het kopje vergoedingen.

 

 PuurGezond- 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht en de stappenkaarten

 

 "In Shape" Praktijk voor Voeding en Gewicht  regio IJsselmuiden en Kampen staat ingeschreven bij de KvK onder nummer:05086471 en bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten (BGN) onder nummer: 2136.