"In Shape"
info@inshape4ever.nl

 

Het weer mogelijk om weer consulten te volgen in mijn praktijk. Uiteraard met mondkapje en volgens de RIVM coronamaatregelen. Vooraf wordt er een corona gezondheidscheck gedaan, middels een verklaring die u hier kunt ondertekenen.

Uiteraard kan dit programma ook online of met wandelconsulten.

Eet Meer! -  Lekker in je vel - met PuurGezond programma.

 Het Eet Meer!- Lekker in je vel - met PuurGezond programma is een programma waarbij je leert je eigen PuurGezonde keuzes te maken en je manier van eten verder te ontwikkelen. Het is ook geschikt voor iedereen die inspiratie nodig heeft om nog een klein stapje verder te gaan en zo het streefgewicht te behalen. PuurGezond heeft de afgelopen jaren zijn effect al bewezen. Het helpt je soepel om te schakelen naar een gezond eetpatroon waarbij je geen honger hebt en je energiek voelt. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je krijgt opdrachten voor thuis waardoor je je eetpatroon langzaam verandert en je krijgt tips die je helpen de veranderingen om te zetten naar een gewoonte. Het bijbehorende boek bevat 14 dagmenu`s , 88 tips voor een PuurGezond leven en 70 recepten.

Het PuurGezond …..Eet Meer! – Lekker in je vel -  programma

 

  • Dit vervolg programma bestaat uit 10 consulten, ieder consult behandelen we  een aspect van PuurGezond eten.

 

  • Dit programma kan een vervolg zijn op het PuurGezond 8 Stappen                  Programma/ PuurGezond 7 inzichten programma, het helpt je om op gewicht    te blijven of nog net even dat laatste stukje naar je streefgewicht.

 

  • Dit vervolg programma bestaat uit: 10 consulten (á 30 min.)

 

  • Je ontvangt het PuurGezond….Eet Meer- Lekker in je vel boek.

 

  • Elk consult wordt je gewogen en wanneer wenselijk gemeten, krijg je tips,        advies en is er tijd voor vragen.

 

  • Tussen de consulten door is er mogelijkheid tot WhatsApp en mail contact        voor extra motivatie.

 

  • In overleg bepalen we de duur van het programma. In totaal 10 consulten.      Uiteraard is het mogelijk om dit wekelijks te plannen, maar wellicht is het ook  een idee om iets meer tijd tussen de afspraken in te plannen. Dit werkt dan  .  meteen mooi als een “stok achter de deur’’

 

  • De kosten van het programma zijn  € 330,- (dit is incl. het boek) Kiest u voor het PuurGezond  Eet meer! wandelconsulten programma( 10 wandelconsulten a 1uur) dan zijn de kosten van dit programma €489,-