"In Shape"
info@inshape4ever.nl

 Over Powerwalkingclub Kampen De Maten- Stationskwartier en Powerwalkingclub Zwolle (Stadshagen)

 

Vanaf januari 2020 zijn wij (Marrie Kroes en Jessin Kroes) gestart met het geven van Powerwalking lessen in Kampen, Powerwalkingclub Kampen ( De Maten- Stationskwartier) en Zwolle, Powerwalkingclub Zwolle( Stadshagen). Wij zijn gecertificeerde Powerwalking trainers.

Voor ons intro filmpje kijk op: https://www.youtube.com/watch?v=qpZRnIlvtVw en de start video zie: https://www.youtube.com/watch?v=le-fpmdkzt4

 

   

 

WAT IS POWERWALKING?

Power Walking is lopen in een stevig tempo. De krachtoefeningen (op je eigen niveau), die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit  testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

POWERWALKINGCLUB VERANDERT JE LEVENSWIJZE

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je aan bij Powerwalkingclub Kampen of Powerwalkingclub Zwolle.

 

Ga voor direct aanmelden Powerwalkingclub Kampen naar:

https://powerwalkingclub.com/locatie/kampen-de-maten-stationskwartier/

 

En ga voor direct aanmelden Powerwalkingclub Zwolle naar:

https://powerwalkingclub.com/locatie/zwolle-stadshagen/

 

 

All it takes is a first step!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hier de link van het filmpje die we gemaakt hadden om fit te blijven gedurende de coronacrisis  met oefeningen die je kunt doen tijdens je powerwalk: https://www.youtube.com/watch?v=luwfv9dcxfi&t=152s

 "In Shape" Praktijk voor Voeding en Gewicht  regio IJsselmuiden en Kampen staat ingeschreven bij de KvK onder nummer:05086471 en bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten (BGN) onder nummer: 2136.                                BTW-ID NL001656208B94