"In Shape"
info@inshape4ever.nl

 

  

Sportvoeding                              

             

 

       

                                           

 

Juist bij het sporten is het van wezenlijk belang wat je allemaal eet en drinkt voor, tijdens en na het sporten. U hoeft echt geen topsporter te zijn, sportvoedingsadvies is voor zowel de recreatieve sporter als de topsporter zeer belangrijk.

Voeding speelt een belangrijke rol bij sportprestaties. Hoe beter de voeding, des te groter de kans op betere prestaties. De juiste voeding kan zelfs het verschil maken tussen winst en verlies.Voor de juiste begeleiding voor een optimale prestatie ben je bij mij aan juiste adres. 

 

Ben jij bijvoorbeeld een hardloper, wielrenner, zwemmer, turner, kanoër, roeier, judoka, danser of schaatser? Speel je voetbal, hockey, tennis, volleybal, korfbal of basketbal? Of doe je aan judo of  Sport je 3 keer of vaker per week? Of ben je vaak in de sportschool te vinden? Of ben je actief in andere sporten? Dan is sportvoeding interessant voor jou!
 

                                 Afbeeldingsresultaat voor sportvoeding
 

Met de juiste voeding afgestemd op jouw trainingen en sporttype, kan je je prestaties aanzienlijk verhogen! Ook kan je voor esthetische redenen een sportvoedingsadvies aanvragen.
 


 

Wanneer je sport, verbruik je veel energie en zal je meer brandstof uit voeding nodig hebben. Dus de brandstof die je in je lichaam stopt door middel van voeding is essentieel. De samenstelling van je voeding is dus van groot belang. Krijg je voldoende eiwitten en koolhydraten binnen? Hoe zit het met de hoeveelheid aan vetten in je voeding? En hoe zit het met je vochtinname en vochtverbruik? Wanneer is het zinvol om eiwitpreparaten of ander sportsupplementen te gebruiken? En welke vitamines en mineralen heb je extra nodig voor meer energie en betere prestaties?
 

 

Voor antwoorden op deze vragen en meer ben je bij In Shape praktijk voor Voeding en Gewicht aan het juiste adres voor een verantwoord en op maat gemaakt sportvoedingsadvies. Bel of mail voor meer informatie of maak gelijk een afspraak.