In Shape 4 ever
    Praktijk voor voeding en gewicht

In Shape 4 ever

 

Ieder mens is uniek en verdient een persoonlijke aanpak.


Vandaar dat ik een persoonlijk plan voor u opstel en kijk wat voor u het beste is en uiteraard ook past in uw leefwijze.
Dit is mogelijk met het In Shape 4 ever 10 (persoonlijke) stappenplan.
Allereest gaan we samen bekijken waar voor u de valkuilen zitten. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en het ingevulde voedingsdagboek ga ik voor u een persoonlijk programma maken in 10 stappen.

De voordelen van het "In Shape 4 ever" 10 (persoonlijke) stappen plan.

  • Persoonlijke begeleiding met een persoonlijk plan die past bij uw leefwijze.
  • Stap voor stap afvallen, dus zonder veel moeite en zonder dure pillen, shake`s of maaltijdvervangers.
  • Reële doelstellingen, haalbaarheid staat voorop.
  • Beslist geen honger lijden.
  • Een nieuwe leefstijl met lekkerder en gezonder eten, veel energie en met aandacht voor bewegen en ontspanning.
  • Geen calorieën tellen, maar de juiste keuzes maken.
  • Begeleiding en tips om zelf heerlijke gezonde menu`s samen te stellen.
  • Langdurig en gelijkmatig afvallen hangt in de eerste plaats samen met uw eetpatroon, hier wordt dan ook de nodige aandacht aan besteed.
  • Misschien wel het allerbelangrijkste.......In Shape 4 ever, dus blijvend resultaat! (geen Jo-Jo effect)


Werkwijze van het "In Shape 4 ever" 10 (persoonlijke) stappen plan.


Kennismakingsgesprek
Het eerste bezoek is vooral een kennismakingsgesprek, waarin we onder andere uw huidige voedingsgewoonten , uw wensen en verwachtingen bespreken en waarbij ik nadere uitleg en informatie geef over mijn werkwijze. Ik meet uw gewicht en lengte.
Besluit u na dit gesprek om door te gaan, dan maken we vervolgens 10 afspraken voor het In Shape 10 persoonlijke stappen plan. U krijgt dan van mij het verzoek om voor een week een voedingsdagboek bij te houden. Aan de hand van dit voedingsdagboek maak ik een analyse van uw eetgewoonten. Tevens krijgt u een informatiemap mee. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 min.


Stap1 (90 min)
Tijdens stap 1 houden we een intake gesprek en wordt er een dossier aangemaakt waarin uw persoonsgegevens, gezondheidsgegevens en bijzonderheden worden opgenomen. Ook ga ik nu een aantal uitgebreide vragenlijsten met u doornemen. Vervolgens meten we uw gewicht, tailleomtrek en wordt een impedantiemeting gedaan. Een impedantiemeting is een onderzoek van uw lichaamssamenstelling. Het meet uw vetpercentage en skeletspiermassa. Hiermee, en met mijn voorlopige inschatting van het door u ingevulde voedingsdagboek, benoemen we samen het op te lossen probleem. Op basis van al deze gegevens kan ik een begeleidingsplan maken dat op uw persoonlijke situatie is afgestemd. Ook starten we nu al met de 1e informatie en bijbehorende tips. Alle informatie en tips gaan niet alleen over wat men eet maar ook over uw eetpatroon. U krijgt die informatie die op u van toepassing is. Stap 1 duurt ongeveer 90 minuten.


Stap2 (60 min)
Tijdens deze stap  bespreken we de analyse die ik van het voedingsdagboek en de vragenlijsten heb gemaakt. Ook meten we uw gewicht, tailleomtrek en wordt een impedantiemeting gedaan. Uw energiebehoefte is hiervan af te leiden. Ook nu krijgt u veel informatie en tips die voor u belangrijk zijn. Stap 2 duurt ongeveer 1 uur.


Stap 3 t/m 10 (45 min per keer)
Tijdens de stappen 3 t/m 10 evalueren we hoe het sinds het laatste bezoek is gegaan en bespreken we eventuele problemen. We gaan regelmatig uw gewicht, tailleomtrek, vetpercentage en skeletspiermassa meten. Ik bekijk de voortgang en we bespreken eventuele aanpassingen. Verder krijgt u veel informatie en relevante tips die voor u van toepassing zijn. De stappen 3 t/m 10 duren ongeveer 45 min.
Na dit stappen plan heeft u genoeg bagage om de juiste keuzes te maken en hoe u om moet gaan met verleidingen en steviger in uw schoenen kunt staan. Kortom........U  heeft genoeg bagage 4 ever.........