In Shape 4 ever
    Praktijk voor voeding en gewicht

PuurGezond 8 Stappen programma

PUURGEZOND "In Shape"  in  8 STAPPEN PROGRAMMA


Waarom PuurGezond?
Met PuurGezond eet je zonder pakjes en zakjes en zonder light producten, maar met lekker, puur en écht eten. 


Het plan van PuurGezond Slank in 8 stappen heeft de afgelopen jaren zijn effect al bewezen. Het helpt je soepel om te schakelen naar een gezond eetpatroon waarbij je stap voor stap je eetgewoonten verandert, meer beweegt en ontspant. Binnen 8 stappen eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je krijgt opdrachten voor thuis waardoor je je eetpatroon langzaam verandert en je krijgt tips die je helpen de veranderingen om te zetten naar een gewoonte. Het bijbehorende boek bevat weekmenu’s en recepten.

Het PuurGezond "In Shape" in 8 stappen ProgrammaHet PuurGezond "In Shape" in 8 stappen is een 8 Stappen programma waarin je stap voor stap een Gezonde Leefstijl aanleert. Dit is op het gebied van Puur eten (zonder pakjes en zakjes), bewegen en ontspannen.

Het programma bestaat uit: 

  •  Intakegesprek ( 1uur), 
  •  8 consulten (á 40 min.) en WhatsApp/mail contact voor vragen en motivatie.
  •  Een programma waarbij je elk consult komt wegen en een stappenkaart ontvangt met de stap die jij die week gaat maken om dichter bij je doel te komen.  Je gaat stap voor stap naar een gezond gewicht en leert de Gezonde Leefwijze je eigen te maken. 
  • Je krijgt het PuurGezond boek waarin de stappen, tips en recepten staan. 
  • Je krijgt elke week een stukje begeleiding, opdrachten, recepten en tips mee. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.
  • PuurGezond is geen dieet, het is een Gezonde Leefstijl die je na het volgen van het programma makkelijk zelf kunt vast houden. Het boek en de stappenkaarten zijn makkelijk in gebruik. PuurGezond is het leren genieten van "echte" voeding!
  • In overleg bepalen we de duur van het programma. 8 stappen kan in 8 weken, maar kan ook over een wat langere periode

De kosten van het programma zijn € 369,-. Je krijgt dan: intakegesprek (1 uur), 8 consulten ( 40 min), 8 stappenkaarten, het Puur Gezond in 8 stappen boek, recepten, info-map en de nodige begeleiding en tips.


Wist je dat veel zorgverzekeraars (een gedeelte van) de kosten vergoeden vanuit het aanvullende pakket….? Informeer naar de mogelijkheden!


PuurGezond Slank in 8 stappen wandelconsult programma
Je kunt nu dit fantastische programma ook volgen tijdens wandelconsulten. Tijdens een wandeling bespreken we iedere keer 1 stap van het programma en daarna krijg je alle info die we hebben besproken nog een keer via de mail. Super leuk en je hebt gelijk je dagelijkse portie beweging!
De kosten van het PuurGezond Slank in 8 stappen wandelconsult programma zijn € 499,-. Je krijgt dan: intakegesprek (1 uur), 8 wandelconsulten ( 60 min) (na afloop wordt alle info via mail verzonden), 8 stappenkaarten, het Puur Gezond in 8 stappen boek, recepten, info-map en de nodige begeleiding en tips.