In Shape 4 ever
    Praktijk voor voeding en gewicht

Wat is PuurGezond:

Weg met bizarre eetregels en strenge diëten: Eet Puur, Gezond en lekker!
PuurGezond is een manier van eten waarbij je kunt genieten van je eten, zonder je nog zorgen te maken of het allemaal wel mag of verantwoord is! De PuurGezond methode is een manier van eten die puurder en natuurlijker is, met een duidelijk stappenplan maar zo dat het precies bij je past. Je kunt genieten van variaties in ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes door middel van tips en lekkere recepten. In mijn praktijk leer je op een gezonde manier afvallen en hoe je makkelijk kunt overstappen naar een puur gezond eetpatroon. Een eetpatroon zonder pakjes, zakjes, shakes en light producten. Écht eten, dat lekker en gezond voor je is.
Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid, krijgt de benodigde voedingsstoffen binnen, valt af en kan daarna op gewicht blijven.

Voor meer info over de  PuurGezond programma`s :

PuurGezond Slank in 8 stappen programma  

Het PuurGezond "In Shape" in 8 stappen is een 8 Stappen programma waarin je stap voor stap een Gezonde Leefstijl aanleert. Dit is op het gebied van Puur eten (zonder pakjes en zakjes), bewegen en ontspannen

7 inzichten programma 

Dit programma geeft je 7 inzichten voor een blijvend goed gewicht.  Dit programma kan een vervolg zijn op het PuurGezond 8 Stappen Programma, maar kan ook zijn om op gewicht te blijven of nog net even dat laatste stukje naar je streefgewicht.

Puurgezond eet meer! programma 

Eet Meer!- Lekker in je vel - met PuurGezond programma is een programma waarbij je leert je eigen PuurGezonde keuzes te maken en je manier van eten verder te ontwikkelen. Het is ook geschikt voor iedereen die inspiratie nodig heeft om nog een klein stapje verder te gaan en zo het streefgewicht te behalen.


PuurGezond is:
Puur!
PuurGezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt.
Smaak!
Pure, onbewerkte producten zitten vol smaak. Groene kruiden, rijp fruit of verse vis: je proeft hoe lekker puur ze zijn. Daarom smaakt een zelfgemaakte tomatensaus nét even beter dan de tomatensaus uit een pot. Voor je dagelijkse maaltijd biedt PuurGezond simpele en gezonde recepten, gemaakt van mooie, échte en pure producten. Lekker!
Snel!
PuurGezond koken kost echt niet veel tijd. Een wokgerecht, salade of soep maak je in een handomdraai.
Gezond!
Pure, onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen, zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen. Wie overschakelt naar een PuurGezonde voeding, eet bijna vanzelf gezonder. Dat merk je: je zit beter in je vel. En zonder moeite, want je eet lekkerder dan ooit.

PuurGezond Piramide
Met de PuurGezond Piramide zie je snel welke producten belangrijk zijn in je dagelijks eten. Dat zijn bijvoorbeeld ruime porties groenten en fruit, maar ook peulvruchten, noten, granen, vis, zuivel en eieren. Een afbeelding van de PuurGezond piramide kunt u hieronder vinden