In Shape 4 ever
    Praktijk voor voeding en gewicht

Zorgverzekeraar

 

Vergoedingen door Zorgverzekeraars
De begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.
Om te controleren of ook jouw verzekeraar daarbij hoort, kun je gebruik maken van onderstaande link naar de BGN. Op die website vind je, onder het kopje "Zorgverzekeraars", een overzicht van alle zorgverzekeraars die de diensten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de naam van de betreffende zorgverzekeraars klikt, lees je welke vergoeding er in welk pakket wordt gegeven.
Als je zorgverzekeraar niet in dit overzicht is opgenomen, geeft deze waarschijnlijk geen vergoeding. Vraag dit voor de zekerheid even na bij je zorgverzekeraar.


Hieronder een voorbeeld voor Zilveren Kruis verzekerden.
2024
Zilveren kruis vergoedt vanuit de volgende aanvullende pakketten:
Aanvullend 1 ster: € 150,- Gezond en Fitbundel.
Aanvullend 2 sterren: € 200,-Gezond en Fitbundel.
Aanvullend 3 sterren: € 250,-Gezond en Fitbundel.
Aanvullend 4 sterren: € 300,-Gezond en Fitbundel.
Polisvoorwaarden: Voorwaarden Basis Budget, Zeker en Exclusief en aanvullende verzekeringen – Artikel 36.2 Voedingsvoorlichting door een gewichtsconsulent of een (sport)diëtist.
Bijzonderheden: Zilveren Kruis vergoedt niet de kosten van én voedingsvoorlichting én diëtetiek (artikel 36.1) voor dezelfde diagnose.
Aanvullend onderwijs €100 euro extra vergoeding (bovenop de standaard bedragen) vanuit de Gezond en fit bundel.  https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/vergoedingen/voedingsvoorlichting
Gemeentepolis: Het is vanuit verschillende gemeenten mogelijk om vanuit een collectieve gemeentepolis voor een aanvullende vergoeding vanuit Zilveren Kruis in aanmerking te komen. Dit geldt overigens ook voor sommige andere verzekeraars. Kijk op gezondverzekerd.nl voor aanvullende informatie.

Voor overige verzekeringen klik op onderstaande link.

https://www.gewichtsconsulenten.nl/vergoedingenoverzicht/
"In Shape" Praktijk voor Voeding en Gewicht  regio IJsselmuiden en Kampen staat ingeschreven bij de KvK onder nummer:05086471 en bij de beroepsvereniging gewichtsconsulenten (BGN) onder nummer: 2136. BTW-ID NL001656208B94